sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Jo kirjoittamaani

Huomasin tässä, että jos näitä blogikirjoituksiani yhdistelisi, niin melkein löytäisi ikuisen nuoruuden:
Blogissani Tulta leiskuu harmaahapset! kirjoitus nuorekkuuden säilyttämisestä
Blogissani Vaikutelmiani parantamisesta ja parantumisesta kirjoitus nuorentumisesta ja regeneraatiosta sekä henkiparannuksesta ja ihmeparannusohje.
Blogissani Laihduta hauskasti kirjoitus ulkonäöstä: (näin voit aloittaa regeneraation oppimisen)
Blogistani Ajatelmiani kuolemasta ja surusta kirjoitukset aurasta ennustamisesta ja kuoleman välttämisestä sekä kuolleista herättämisestä.
Oppimiskyvyn tueksi blogini Näin opit lahjat haaveammattiisi koko blogi, sopii mihin tahansa rakkaasta haaveesta oppimiseen
Näkemyksen tueksi koko blogini Happiness tips
Kaikki nämä tarvitsevat tuekseen sydämestä lähtevään rukoukseen ainakin silloin tällöin vastauksena tulevan herkkyyden, joka on eloisa ja virvoittava, sekä rukouksen jälkeisen näkökulman viisaaseen kokemukselliseen elämäntapaan jotenkin ikiaikaisuuden tunteen ohjeen mukaan eikä dogmin.
Hyvä tuki on hyvä elämänmyönteinern yleismaailmallinen moraali, joka keventää elämän rasitusta ja saattaa sopusointuun ympäristön kanssa. Ajattele: "Rakastan Elämää isolla E:llä, onnea ja elämänmyönteisyyttä - niin kuin useimmat muutkin, niin kuin Sinä myös. Siksi otan nämä arvoikseni maailmassa laajemmalti!" Näin saat hyvän keveän elämänmyönteisen moraalin helposti eikä repsahduksia niin kovasti tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti